20% korting voor de maand Jumudal Ula Gebruik kortingscode 'Jumudal-Ula' bij het afrekenen.
Diykur logo

Retour beleid

Overzicht

Ons retour- en restitutiebeleid geldt gedurende 14 dagen. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij geen volledige restitutie of ruil aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als toen u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen komen niet in aanmerking voor retournering. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. Wij accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Aanvullende niet-retourneerbare items:

– Cadeaubonnen
– Downloadbare softwareproducten

Om uw retour te voltooien, hebben we een bon of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden toegekend:

– Poster met overduidelijke gebruikssporen
– Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
– Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Restituties

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u op de hoogte te stellen dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw restitutie.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw restitutie verwerkt en wordt automatisch een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast, binnen een bepaalde periode.

Late of ontbrekende restituties

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw restitutie officieel wordt geplaatst.

Neem daarna contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een restitutie wordt geplaatst.

Als u al deze stappen heeft gevolgd en u heeft nog steeds geen restitutie ontvangen, neem dan contact met ons op via {e-mailadres}.

Ruilen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt omruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@diykur.com en stuur uw artikel naar: Beijerdstraat 9A, Beusichem.

Cadeaus

Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd bij aankoop, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan u te geven, storten we een terugbetaling naar de gever en komt hij op de hoogte van uw retour.

Verzendretouren

Om uw product te retourneren, moet u uw product verzenden naar: Beijerdstraat 9A, Beusichem.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, overweeg dan het gebruik van een traceerbare verzendservice of het afsluiten van verzekeringsdekking. We garanderen niet dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@diykur.com voor vragen met betrekking tot restituties en retouren.